Oferta include

  • 2 nopti cazare pentru 2 adulti si un copil
  •  mic dejun

Oferta nu include

  • bilet de avion
  • bilete acces in parc
  • transfer aeroport – hotel – aeroport
  • asigurare medicala si storno

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 26 Iun 2022 - 25 Iul 2022.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Acest hotel de 4 stele, decorat în stil maritim, este situat în orașul Rust şi oferă o zonă de spa cu piscină, un centru de fitness şi 3 restaurante. Hotelul se află la doar 50 de metri de parcul de distracții Europa-Park şi pune la dispoziţie parcare gratuită.

Camerele spațioase de la 4-Sterne Superior Erlebnishotel Bell Rock, Europa-Park Freizeitpark & Erlebnis-Resor au decor maritim. Camerele oferă TV cu ecran plat şi aer condiţionat, iar băile sunt dotate cu articole de toaletă.

Restaurantul tip bufet Bell Rock are bucătărie deschisă, restaurantul à la carte oferă preparate din bucătăria modernă englezească, iar în far se află restaurantul gourmet premiat, Ammolite. Oaspeţii se pot relaxa la barul Spirit of St. Louis sau pe terasa în aer liber.

În timpul sezonului de vară, oaspeții hotelului beneficiază de acces la unele puncte de atracție din cadrul parcului începând cu ora 08:30 (cu 30 de minute înainte de ora oficială de deschidere). Iarna, oaspeții beneficiază de acces la punctele de atracție începând cu ora 10:00 (cu 60 de minute înainte de ora oficială de deschidere).Ora de deschidere a parcului este diferită, în funcție de sezon.

Erlebnishotel Bell Rock este situat într-o zonă liniștită de la marginea orașului Rust, la 10 minute de mers pe jos de centrul orașului.Golfpark Breisgau din Herbolzheim-Tutschfelden este situat la doar 15 minute de mers cu mașina.

Descriere

Situat in sudul Germaniei, la granita cu Elvetia si Franta, Europa-Park concentreaza pe o suprafata de 85 ha, 13 zone tematice Europene, punand la dispozitia turistilor peste 100 de atractii, show-uri variate, spectacole de teatru, cinematograf dar si o mare varietate gastronomica.

Se gaseste in apropierea orasului Freiburg, la numai 40 km de acesta, precum si la 160 km de Stuttgart, in localitatea Rust, parcul de distractii german are ca tema globala ideea unei Europe unite. Tocmai de aceea, el a fost construit pe zone tematice specifice unor regiuni si tari pe de continentul European aduse impreuna aceleasi asipratii si valori. Aici, Europa nu este doar un punct pe harta, ci devine vie cu fiecare vizitator in parte. Atractiile sunt numeroase, depinde numai in ce "zona nationala" a parcului va aflati.

Pret

556 Euro / 2 nopti cazare / 2 adulti + 1 copil / mic dejun
Cere oferta