Oferta include

  • 2 nopti cazare camera dubla ptr 2 adulti si 1 copil
  • 2 zile acces in parc
  • mic dejun

Oferta nu include

  • bilet de avion
  • transfer aeroport – hotel – aeroport
  • asigurare medicala / storno

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 19 Iun 2022 - 06 Iul 2022.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Incepand cu sezonul 2018, puteți găsi noul hotel LEGOLAND Pirate Island, la doar zece minute de mers pe jos de parcul LEGOLAND.

Complexul hotelier este conceput ca un port comercial plin de viață. Fațada plina de culoare a celor două clădiri, te duce cu gandul la navele esuate ale piratilor. In centrul insulei se afla nava pirat ancorata în port, pe care pot juca micii pirati.

Aventura piratilor continuă în camere tematice. incepeti vânătoarea de comori între scânduri de lemn, admiratii piratii din imaginile de fundal și numeroasele modele LEGO® sau construiți propriile creații LEGO®.

După o zi plină de aventuri, vă puteți fortifica cu gustări gustoase și meniurile piratilor, în noul restaurant "Pirate Tavern"

Descriere

Parcul de distractii este situate in Gunzburg, in Bavaria (Sudul Germaniei), la 90 minute de mers cu masina de Munchen si Stuttgart, si ofera vizitatorilor peste 40 puncte de atractie, majoritatea imitand constructiile realizate de copii din piesele popularului joc Lego. Parcul este structurat in mai multe zone de atractie, si anume: Miniland, Lego X-treme, Adventure Land, Knights Kingdom, Imagination, Lego City, Pirates Land.

Pret

534 Euro / 2 nopti cazare + acces in parc / 2 adulti + 1 copil / mic dejun
Cere oferta