Oferta include

  • cazare 7 nopti cu regimul de masa mentionat;
  • · bilet avion charter cu taxele de aeroport incluse;
  • · transfer de grup aeroport-hotel-aeroport;
  • · asistenta turistica la sol.

Oferta nu include

  • asigurare medicala / storno

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 25 Iun 2022 - 02 Iul 2022.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Bucurați-vă de zile senzaționale înconjurati de spirit boho în captivantul Golf Kommeno. Cook’s Club Corfu este un hotel destinat exclusiv adulților, care oferă o experiență proaspătă, ultra-imbunătățită a Cook’s Club. Aici flerul gastronomic se îmbină cu cocktail-urile inovatoare și DJ-ii care creează coloana sonoră a șederii dumneavoastră.

Piscina ispititoare este centrul hotelului, cu șezlonguri generoase care oferă atât un refugiu, cât și un loc pentru socializare. Conceptul tentant Feel Free combină mâncarea de stradă cu specialitățile grecești familiare, în timp ce băuturile variază de la cafele create de barista la băuturi răcoritoare conduse de mixologie. Aceasta este o experiență unică de mâncăruri rafinate la comandă și băuturi disponibile devreme până târziu. Comandate de pe smartphone și livrate în stil à la carte, mâncarea și o gamă largă de băuturi sunt incluse în opțiunea Feel Free, lăsându-vă zilele de relaxare total lipsite de stres. Răsfățați cu lux excepțional într-o atmosferă relaxată este modul în care sunt petrecute zilele la Cook’s Club Corfu, cu puțin timp de sală de gimnastică, yoga sau spa pentru cei care caută o relaxare activă.

Descriere

Alegand sa vizitezi insula Corfu, este cazul sa te pregatesti pentru o experienta incredibila. Un amalgam de frumuseti naturale, cu trasaturi traditionale si minunate locuri arheologice, insula Corfu se intinde de la nordul Marii Ionice pana la intrarea Marii Adriatice. Insula Corfu (cu numele modern – Kerkyra) are 36 mile lungime si in partea de nord, 15 mile latime. In centru este Muntele Pantocrator cu o inaltime de 998 metri.

Pret

905 Euro / pachet 7 nopti / persoana in camera dubla / Ultra All Inclusive
Cere oferta